Vi skriver ditt CV

En del får alltid de jobb De vill. Varför?  99% gör det inte. Därför att deras CV vinner intervjuerna ! 

CV (cirruculaem vitae) betyder livshistoria på latin. I högen av en stor mängd ansökningar är det av yttersta vikt att ens starka sidor och erfarenheter kommer upp i dagens ljus. Varje ord och mening i en CV måste vägas på guldvåg och vara tillräckligt utstickande för att tilltala den potentiella arbetsgivaren. Vi kan hjälpa att formulera dig rätt både på papper och intervjuer för att öppna de rätta dörrarna som leder till drömjobbet.

Vilka är vi?

-Vår talang är att sälja din talang!

Rikskolan är en CV konsult specialiserad på professionell CV-skrivning, distribution av CV och kurser i intervjuteknik för den svenska arbetsmarknaden. Vi hjälper dig både att komma på intervjun och förbereda dig för den. Våra CVn är noggrant formulerade och tillräckligt utstickande för att tilltala den potentiella arbetsgivaren, snarare än ett oinspirerande dokument där den sökandes kvalifikationer räknas upp. Ett CV är ofta det enda som en arbetsgivare har att gå på, så att ge rätt intryck i mängden av andra ansökningar är absolut avgörande. Vi vet vad man skall ta med och lämna utanför.

Finns ditt CV på de rätta rekryteringsbolagen? Vi har kunskapen att placera ditt CV där det ger bäst utdelning.

Vilka är våra kunder?

Vi vänder oss både mot nyutexaminerade arbetssökande och individer mitt i livet som vill byta karriär. Den perfekta hjälpen även för dig som är invandrare och kanske måste kämpa extra hårt med språket och de rätta formuleringarna. Vi kan erbjuda professionella kurser i intervjuteknik.

 

Vilka garantier ger vi

Om du inte är 100% nöjd, uppdaterar vi ditt CV till du är det. Att ge service åt våra kunder är alltid vår högsta prioritet och kommer alltid att vara det. När vi mottagit din beställning kommer du att få ett svar inom senast en vecka. 

Ja tack ! jag vill beställa ett CV

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan intervjun.

Betalning i butiken sker alltid efter att CVt godkänts av kunden. Kvitto skickas på mail.