Privatekonomisk coaching

Jag är en utbildare och totalnörd när det gäller allt om privatekonomi. Du kanske behöver ett bollplank, hjälp att sätta upp en en sparstrategi eller kanske har du kört fast och behöver hjälp vidare…?

Robert Lind  - privatekonomisk coach

Med min utbildning och erfarenhet som oberoende aktör kan jag ge dig allmän vägledning om sparalternativ och ge dig råd om vilka som med störst sannolikhet kommer att löna sig bäst för dig. Du kan välja att börja med ett webbinarium, "Proffs på Pengar", och komplettera med en personlig coaching-session, där du kan få mer specifik hjälp och vägledning genom skärmdelning och intensiv interaktion. En timmes coaching kommer att vara en intensiv och givande erfarenhet som du inte kommer att glömma.

SÅ HÄR FUNGERAR DET 

1. FYLL I FORMULÄRET

Beskriv vad du vill fokusera på under träffen. Det hjälper oss komma igång direkt och du får ut det mesta av din coaching.

2. KÖP COACHING
Börja med att köpa en timmes coaching.

3. VI MÖTS ONLINE
Du tilldelas en länk och en mötet startas på önskad tid. Kom väl förberedd för bästa möjliga resultat. Vi ses!

Kvitto och bekräftelse på valt datum kommer när vi mottagit din betalning.

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan valt datum.
Påminnelse 1 dag resp. 1 timme innan.


Eventuell  avbokning sker senast 48 timmar före coaching. Avbokning skall alltid ske via e-post. Vid senare avbokning debiteras full kostnad. Detta för att vi skall kunna erbjuda tiden till annan klient.