Proffs på Pengar

Tag chansen att bli - Proffs på Pengar! Efter bara tre  timmars webbinar kommer du att tillhöra de tre bästa procenten i Sverige på privatekonomi...

Vi på RIKSKOLAN.SE vet att du kan påverka din privatekonomi mer än vad du själv tror är möjligt. Att helt enkelt börja bygga din egen pengamaskin. Därför erbjuder vi dig Sveriges enda helt oberoende webbinar -Proffs på Pengar.

Exklusiva kunskaper som har tagit decennier att samla in presenteras här på ett pedagogiskt och lättfattligt sätt under tre fantastiska timmar -Enkelt, flexibelt och roligt ! Vi tittar på sambandet mellan världens börser och din egen ekonomi. Kunskaper som är svåra att finna och som garanterat kommer att få dina pengar att växa. Webbinariet hålls på svenska, kräver inga förkunskaper och ger dig verktygen att själv ta kontrollen. Avdragsgill för dig som företagare och dina medarbetare.

Jag svarar på hur du tryggar din ekonomiska framtid genom att bygga en så kallad "pengamaskin" och vidgar din  kunskap om fonder och aktier. Fundamentala k§unskaper som framförallt är viktiga när man långsiktigt skall spara till barnens framtid. Det är dock inte tillräckligt att bara prata om privatekonomi. Vi pratar även makroekonomi. Med det menas hur stora pengar  påverkar små pengar.

Syftet med webbinariet är att göra dig ekonomiskt medveten och börja agera mera målmedvetet. Att bli ett proffs helt enkelt. Deltagarna kommer ges möjlighet att chatta frågor under pauserna. Har du råd att låta bli?

Kostnadsfri introduktion

Känner du dig fortfarande tveksam? Anmäl dig då till introduktionen och låt dig inspireras under 20 min...
Anmäl dig idag !

Du får 10% rabatt med vid bokning 4 dagar innan kursdatum när du betalar med kort. Ange rabattkoden -rikskolan 10

Eller betala med Swish direkt.

Kvitto och bekräftelse på valt kursdatum kommer när vi mottagit din betalning.

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan valt datum.
Påminnelse 1 dag resp. 1 timme innan.


Eventuell  avbokning sker senast 48 timmar före kursstart. Avbokning skall alltid ske via e-post. Vid senare avbokning debiteras full kostnad. Detta för att vi skall kunna erbjuda tiden till annan klient.