Proffs på Intervjun

Många känner sig nervösa och obekväma på en arbetsintervju och det vill vi ändra på med detta fantastiska webbinar. Förberedelse på de vanligast förekommande frågorna är A till O för dämpa känslor av obehag och rent av vända intervjun till något du uppskattar. Se till att ha koll på vad som efterfrågas, vilka krav som ställs och vilka personliga egenskaper som efterfrågas. Förbered goda exempel som visar att du har det företaget letar efter och kom även upp med ett antal frågor. Försök inte att vara någon annan eller lägga till något som du tror att rekryteraren vill höra. Försök i stället att hitta något som gör just dig unik – ”trevlig”, ”positiv”, ”glad” och ”social”, kom gärna på något annat ord som beskriver dig.

Var även beredd på frågan: varför vill du ha det här jobbet?
Det finns också rent konkreta tekniker för att förhindra att man man blir nervös som skådespelarna använder sig av varje dag för att dämpa sin scenskräck. Detta och mycket annan exklusiv information presenteras.

Kurslängd: 60 minuter

Kostnadsfri introduktion

Fortfarande tveksam? Anmäl dig till introduktionen och låt dig inspireras under 10 minuter...

Anmäl dig idag !

Eller betala med Swish direkt

Kvitto och bekräftelse på valt kursdatum kommer när vi mottagit din betalning.

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan valt datum.
Påminnelse 1 dag resp. 1 timme innan.


Eventuell  avbokning sker senast 48 timmar före kursstart. Avbokning skall alltid ske via e-post. Vid senare avbokning debiteras full kostnad. Detta för att vi skall kunna erbjuda tiden till annan klient.