Proffs på Intervjun

Kursen syftar till att hjälpa deltagarna att förbereda sig och känna sig mer självsäkra på en arbetsintervju. Genom att förstå vad som efterfrågas, vilka krav som ställs och vilka personliga egenskaper som söks, kan man förbereda sig med relevanta exempel och frågor. Det är viktigt att vara ärlig och vara sig själv, istället för att försöka låtsas vara någon annan.

Förutom detta ger kursen även tips om hur man dämpar nervositet genom tekniker som skådespelare använder. All denna exklusiva information presenteras på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Kursmaterial: Deltagarna kommer att få kompendiet "praktisk vägleding till jobb" skickat till sig. Detta pdf-kompendium är riktat till arbetssökande och syftar till att ge dem verkliga och praktiska tips och råd om hur man bäst bemästrar arbetslivets utmaningar. Kompendiet är skriven av en konsult med över tio års erfarenhet av att själv gå på intervjuer och är fullspäckad med exklusiva fakta och erfarenheter. Genom detta text får du en unik inblick i det hårda samhällsklimatet och lär dig de professionella metoder som krävs för att komma in på arbetsmarknaden eller framgångsrikt fortsätta din karriär. Kompendiet är 62 sidor lång och erbjuder en enkel och lättfattlig vägledning för arbetssökande. Kompendiet berör också hur man skapar livskvalitet genom balansen mellan arbete och privatliv, relationer och hälsa samt att identifiera dina starka och svaga sidor.

Kurslängd: 60 minuter

Kostnadsfri introduktion

Känner du dig fortfarande tveksam? Anmäl dig då till den kostnadsfria introduktionen som är ca 20 minuter lång.

Anmäl dig idag !

Kvitto och bekräftelse på valt kursdatum kommer när vi mottagit din betalning.

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan valt datum.
Påminnelse 1 dag resp. 1 timme innan.


Eventuell  avbokning sker senast 48 timmar före kursstart. Avbokning skall alltid ske via e-post. Vid senare avbokning debiteras full kostnad. Detta för att vi skall kunna erbjuda tiden till annan klient.