Privatekonomisk coaching

Jag är en utbildare och totalnörd när det gäller allt om privatekonomi. Du kanske behöver ett bollplank, hjälp att sätta upp en en sparstrategi eller kanske har du kört fast och behöver hjälp vidare…?

Robert Lind  - privatekonomisk coach

Jag kan som oberoende aktör ge dig allmän vägledning om vilka sparalternativ som med störst sannolikhet kommer att löna sig bäst för de många männsikorna. Något som knappast ingen annan bankrådgivare kan göra med trovärdighet. En timmes coaching kommer ge dig mer klarhet, vägledning och t.o.m. handgriplig hjälp via skärmdelning om det är vad du behöver. Eller varför inte börja med webbinariet -Proffs på Pengar och komplettera med en timmes coaching. Du kan räkna med en intensiv och givande timme du sent kommer att glömma.

SÅ HÄR FUNGERAR DET 

1. FYLL I FORMULÄRET

Beskriv vad du vill fokusera på under träffen. Det hjälper oss komma igång direkt och du får ut det mesta av din coaching.

2. KÖP COACHING
Börja med att köpa en timmes coaching. Swisha eller betala med kort

3. VI MÖTS ONLINE
Du tilldelas en länk och en mötet startas på önskad tid. Kom väl förberedd för bästa möjliga resultat. Vi ses !

Eller betala med Swish direkt

Kvitto och bekräftelse på valt datum kommer när vi mottagit din betalning.

Du måste skapa ett konto i Google i god tid innan valt datum.
Påminnelse 1 dag resp. 1 timme innan.


Eventuell  avbokning sker senast 48 timmar före coaching. Avbokning skall alltid ske via e-post. Vid senare avbokning debiteras full kostnad. Detta för att vi skall kunna erbjuda tiden till annan klient.